Adele vertelt fans dat ze weer therapie is gaan doen: 'Ik vul mezelf elke week bij om er zeker van te zijn dat ik jullie alles kan geven'

12 Dec 2022

Adele vertelt fans dat ze weer therapie is gaan doen: 'Ik vul mezelf elke week bij om er zeker van te zijn dat ik jullie alles kan geven'

Adele was openhartig over haar ervaring met therapie. (Foto: Kevin Mazur/Getty Images voor AD)

Adele vertelt fans over haar ervaringen met therapie.

Volgens meerdere persberichten en videobeelden was de Britse zangeres openhartig over geestelijke gezondheid tijdens haar optreden op vrijdag 9 december als onderdeel van haar "Weekends with Adele"-residentie in Las Vegas. De Grammy-winnares vertelde de concertgangers dat ze "weer therapie heeft gekregen".

"Ik heb het een paar jaar niet gehad," voegde ze eraan toe, volgens de Independent.

De 34-jarige vertelde verder dat ze eerder in therapie was gegaan tijdens haar scheiding van ex-man Simon Konecki. Adele vroeg in 2019 een scheiding aan en het voormalige stel, dat de 10-jarige zoon Angelo deelt, rondde de scheiding in maart 2021 af. Ze gaat nu uit met sportagent Rich Paul.

"Vroeger, natuurlijk, toen ik door mijn scheiding ging, had ik ongeveer vijf therapiesessies per dag", vertelde ze haar fans lachend.

De 'Hallo'-zangeres deelde dat ze tijdens het ondergaan van therapie 'niet meer verantwoordelijk was voor mijn eigen gedrag en de dingen die ik zou zeggen, maar omdat ik altijd terug zou vallen op mijn therapeut', grappend over hoe zij en haar therapeut zou rationaliseren waarom ze zich op een bepaalde manier gedroeg door dingen te zeggen als "omdat dit gebeurde toen je 10 was."

"Ik moest mezelf er gewoon verantwoordelijk voor houden", gaf ze toe.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Maar die ervaring heeft haar er niet van weerhouden om de hervatte therapie te hervatten; het heeft alleen haar bedoelingen veranderd.

"Nu doe ik het omdat ik er gewoon zeker van wil zijn dat ik mezelf elke week opwaardeer om er zeker van te zijn dat ik je alles kan geven," zei ze.

Adele onthulde dat zij en haar huidige therapeut de stress hebben besproken die ze doorgaans voelt bij het doen van liveshows, waarbij ze opmerkte dat ze de neiging heeft om 'emotioneel' te worden.

"Ik hou van muziek maken, maar er is iets aan live optreden dat me echt angst aanjaagt en me normaal gesproken met angst vervult", zei ze. "Daarom ben ik geen grote reizende artiest. Ik deed het de laatste keer om te bewijzen dat ik het kon. Maar deze ervaring om in een kamer van deze grootte te zijn, denk ik dat ik de rest van mijn leven een live artiest zou kunnen zijn. "

Verhaal gaat verder

Hoewel ze erkent dat ze veel druk voelt om perfect te zijn, leert Adele dat deels los te laten en zich gewoon te koesteren in de steun die ze krijgt van haar publiek.

"Als mijn stem niet van de bovenste plank is, is dat oké, maar mijn ziel is van de bovenste plank, dat zal ik je vertellen - dat is wat ik probeer te zeggen tegen mijn therapeut," zei ze gejuich voordat ze eraan toevoegde dat de "menselijke interactie" die ze krijgt van haar weekendshows heeft haar de "gelukkigste die ik ooit ben geweest" gemaakt.

Adele - die mede-zangeres Céline Dion ook de beste wensen deed na haar aankondiging dat ze het stijve-persoonsyndroom heeft - heeft eerder gesproken over het hartzeer dat ze ervoer tijdens haar scheiding.

"Ik werd er heel verdrietig van", vertelde ze aan Rolling Stone over de scheiding. "Dan heb ik zoveel mensen waarvan ik niet weet dat ik dat werk niet heb gemaakt ... het heeft me kapot gemaakt. Ik schaamde me. Niemand zorgde ervoor dat ik me in verlegenheid bracht, maar je hebt het gevoel dat je dat deed niet goed werk."

Gedurende die tijd concentreerde de nieuwe vrijgezelle ster zich op haar geestelijke gezondheid, waaronder geluidsbaden, meditatie en "veel therapie", aldus haar interview met Vogue vorig jaar. Ze heeft haar nieuwe sportschoolroutine ook toegeschreven aan het feit dat ze niet alleen haar lichaam heeft veranderd, maar haar ook mentaal heeft geholpen.

"Ik realiseerde me dat ik tijdens het sporten geen angst had", vertelde ze aan het tijdschrift. "Het ging nooit om afvallen. Ik dacht: als ik mijn lichaam fysiek sterk kan maken, en ik kan dat voelen en zien, dan kan ik op een dag misschien mijn emoties en mijn geest fysiek sterk maken."

Wellness, ouderschap, lichaamsbeeld en meer: ​​maak kennis met de persoon achter de hoo met de Yahoo Life-nieuwsbrief. Meld u hier aan.