Chevy Chase, Christie Brinkley en Beverly D'Angelo genieten van 'National Lampoon's Vacation'-reünie

12 Dec 2022

Chevy Chase, Christie Brinkley en Beverly D'Angelo genieten van 'National Lampoon's Vacation'-reünie

De avonturen van de familie Griswold werden vanaf de jaren 80 een cultklassieker met de eerste film 'National Lampoon's Vacation'.

Chevy Chase, Christie Brinkley en Beverly D'Angelo kwamen bijna 40 jaar na de release van de eerste film weer bij elkaar toen ze wat rust hadden voordat ze een comic con in Pennysylvania pleegden.

"Deze Three Amigo's hebben een kerstvakantie nodig na @steelcitycomiccon", schreef Brinkley bij een foto met haar vrienden op Instagram. "Ik hou gewoon van jullie twee."

Het trio was gekleed in hun meest feestelijke kerstoutfit en droeg bijpassende kersttruien met geborduurde rendieren en sneeuwvlokken.

CHRISTIE BRINKLEY MAAKT HAAR ‘GIRL IN THE RED FERRARI'-MOMENT UIT ’NATIONAL LAMPOON'S VACATION' RECREATIE

'De Drie Amigo's', herhaalde Chase voor eigen rekening. Juliette Lewis, die hun dochter speelde in de "National Lampoon's Christmas Vacation" van 1989, reageerde terug met een groot aantal emoji's.

LEES IN DE FOX NEWS-APP

EMILY BLUNT ZEGT DAT TOM CRUISE'S VULGAAR ADVIES HAAR HEEFT GEHOLPEN OP DE 'EDGE OF TOMORROW'-SET

David Spade deed mee met de goede tijden en schreef: "Zo geweldig."

D'Angelo was net zo enthousiast over het zien van haar vrienden en schreef: "HIGH SCHOOL REUNION."

"Drieën nooit een menigte met deze bemanning," merkte Chase op.

KLIK HIER OM U AAN TE SCHRIJVEN VOOR DE ENTERTAINMENT NIEUWSBRIEF

Het trio was in de stad voor een paneldiscussie op Steel City Con.

Chevy Chase en Beverly D'Angelo speelden de hoofdrol als Clark en Ellen Griswold in de klassieke familieserie die begon met een onschuldige rit door het hele land naar het themapark Walley World.

De film uit 1983, geregisseerd door Harold Ramis en geschreven door John Hughes, speelde ook Anthony Michael Hall, Dana Barron, Randy Quaid en John Candy. Brinkley had de iconische rol als "The Girl in the Ferrari."

De Griswold's zijn op weg naar Europa voor de tweede film en keerden terug naar Chicago voor de ultieme kersttraditie, "National Lampoon's Christmas Vacation."

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN