Jana Kramer legt uit waarom ze kerstavond een dag te laat viert met haar kinderen: 'We maken het ons eigen dit jaar'

12 Dec 2022

Jana Kramer legt uit waarom ze kerstavond een dag te laat viert met haar kinderen: 'We maken het ons eigen dit jaar'

Actrice en zangeres Jana Kramer legde uit hoe ze die kerstmagie een dag te laat opnieuw zal creëren voor haar kinderen. (Foto: Arturo Holmes/WireImage)

Jana Kramer wordt realistisch over de uitdagingen van co-ouderschap tijdens de vakantie.

De One Tree Hill aluin, 39, sprak openhartig over hoe ze met haar ex-man, Mike Caussin, door de kerstperiode navigeert. Het voormalige koppel, dat vorig jaar hun scheiding aankondigde na zes jaar huwelijk, heeft twee kinderen: Jolie, 6, en Jace, 4.

In een Q&A op Instagram, gefilmd in haar keuken terwijl ze pompoen hakte, legde Kramer uit hoe ze kerstavond voor haar kinderen in wezen een dag later opnieuw zal creëren, aangezien Caussin ze op 24 december zal hebben.

"Ik ga de kinderen ophalen op eerste kerstdag," deelde Kramer, eraan toevoegend dat aangezien ze "de kinderen een week niet zal hebben", ze op vakantie gaat en op kerstavond terugkomt. "Maar ik ga gewoon doen alsof het een gewone, normale dag is, want ik word er verdrietig van. Maar ik haal ze op eerste kerstdag om 12.00 uur op, en dan is het kerstavond."

Jana Kramer spreekt fans toe tijdens een Instagram Q&A-sessie. (Instagram/Jana Kramer)

Kramer legde verder uit hoe ze haar kinderen een dag later hun kerstavondtradities laat doen.

"Dus we zetten de koekjes neer voor de kerstman, we laten een brief en zo voor hem achter voor de rendieren, en de kerstman, omdat het magie is, komt met kerstnacht. Dus de volgende dag ben ik er in staat om ze de trap af te zien rennen, en ze zullen de cadeautjes zien die de kerstman voor hen heeft achtergelaten, 'Kramer. vertelde fans "Dus we maken het ons eigen dit jaar, en ik ben er erg enthousiast over."

Later vroeg een andere volger aan Kramer wat haar kinderen vinden van het opsplitsen van de vakantie.

"Vanaf het moment dat ik de scheidingspapieren tekende, zag ik tegen deze vakantie op", legde Kramer uit terwijl hij een komkommer hakte. "Maar eerlijk gezegd, het feit dat de kinderen niet weten welke dag het is [helpt]. Bij papa thuis is het eerste kerstdag. Dat betekent niet dat het hier dezelfde dag moet zijn, want dat doen ze niet." Ik weet het niet. Ze willen gewoon genieten en gelukkig zijn en cadeautjes krijgen. Ik ben liever blij met ze dan super verdrietig te zijn op kerstavond als ik ze niet heb', concludeerde ze, terwijl ze deelde dat ze gefocust is op het maken van de dagen die ze heeft met ze "de beste kerstavond ooit."

Verhaal gaat verder

"Wat kan ik nog meer doen, toch?" voegde ze eraan toe. "Zolang ze maar gelukkig zijn."

Kramer heeft vaak verteld over de uitdagingen van het co-ouderschap van haar kinderen met Caussin. In februari noemde ze hun co-ouderschapsrelatie 'niet fantastisch'.

"Het is een van die dingen waar we, hopelijk op tijd, [met elkaar overweg kunnen]", vertelde Kramer eerder aan Us Weekly. "We doen het goed. Ik zeg dit gewoon: ik doe mijn deel in wat ik kan doen om een ​​goede co-ouder te zijn, en... hij moet omgaan met zijn eigen kant van de dingen. Als hij wil niet goed zijn in co-ouderschap, dat is zijn ding."

Ondanks haar worstelingen is Kramer dit jaar zeker tot haar recht gekomen. Toen hij eerder deze maand 39 werd, deelde Kramer in een Instagram-bericht dat "ik waarschijnlijk voor het eerst ben gaan houden van wie ik ben. Wat ik ben en wie ik blijf worden."

Ze is er ook in geslaagd om wat vakantieplezier te beleven met haar kleintjes. Op zondag plaatste ze een foto van de bemanning die op bezoek was bij de Kerstman en mevrouw Claus.

"Gezegend", schrijft Kramer bij het bericht.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Wellness, ouderschap, lichaamsbeeld en meer: ​​maak kennis met de persoon achter de hoo met de Yahoo Life-nieuwsbrief. Meld u hier aan.

{"@context":"https://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Jana Kramer zegt dat ze 'een beetje kieskeurig' wordt als ze als moeder aan het daten is: 'Ik ik hoef geen genoegen te nemen met iemand omdat ik kinderen moet hebben'","description":"

Jana Kramer bespreekt een 'badass mama' zijn, daten en waarom 'ik zie mezelf nooit meer zwanger worden' ","thumbnailUrl":"https://s.yimg.com/uu/api/res/1.2/ROpvDgMYtoWDd.mXpqd_0A--~B/dz0xOTIwO2g9MTA4MDthcHBpZD15dGFjaHlvbg--/https://s.yimg.com/hd/cp -video-transcode/prod/2021-09/30/6155c15fb97da627659621bf/6155c15fb97da627659621c0_o_U_v2.jpg","uploadDate":"2021-09-30T14:30:00Z","duration":"PT3M51S","contentUrl":"https ://video.media.yql.yahoo.com/v1/video/sapi/hlsstreams/55d81578-be35-35e1-b67e-725cdf3bdae6.m3u8?site=lifestyle®ion=US&lang=en-US&devtype=desktop&src=sapi","embedUrl ":"https://www.yahoo.com/lifestyle/jana-kramer-says-she-gets-143000241.html?format=embed","identifier":"55d81578-be35-35e1-b67e-725cdf3bdae6"}