Sarah Michelle Gellar en Selma Blair Buddy op kerstfeest: 'A Holiday Miracle'

12 Dec 2022

Sarah Michelle Gellar en Selma Blair Buddy op kerstfeest: 'A Holiday Miracle'

sarah-gellar-selma-blair

Sarah Michelle Gellar en Selma Blair tellen samen de 12 dagen kerst af.

De oude vrienden belden zaterdag tijdens de feestdagen met een intieme bijeenkomst georganiseerd door sieradenontwerpster Melinda Maria, nadat Blair, 50, een prijs in ontvangst nam met wat hulp van Gellar, 45, op dinsdag's People's Choice Awards.

"Twee keer per week!! @selmablair Het is een vakantiewonder", schrijft Gellar bij de foto op Instagram.

GERELATEERD: Selma Blair noemt Sarah Michelle Gellar haar 'Good Luck Charm' na het winnen van de People's Choice Awards 2022

Zij en Blair poseerden ook met Maria en enkele dinergasten tijdens het vieren van de lancering van de Melinda Maria x Allison Statter Sisterhood Collection.

Gellar hielp Blair eerder op het podium toen ze de prijs voor Competitie-deelnemer van 2022 in ontvangst nam bij de People's Choice Awards nadat Blair meedeed aan seizoen 31 van Dancing with the Stars.

Mis nooit meer een verhaal - meld u aan voor de gratis dagelijkse nieuwsbrief van PEOPLE om op de hoogte te blijven van het beste wat PEOPLE te bieden heeft, van sappig nieuws over beroemdheden tot meeslepende human interest-verhalen.

"Oh, mijn god, de laatste keer dat ik een prijs won, was toen ik je kuste, Sarah," zei Blair, verwijzend naar de prijs voor beste kus die ze wonnen bij de MTV Movie Awards 2000 voor hun scène in Cruel Intentions.

GERELATEERD: Sarah Michelle Gellar zegt dat Costar Selma Blair met wrede bedoelingen een 'heel gemakkelijk gezicht heeft om te kussen'

"Veel geluksbrenger, zeker!" voegde ze eraan toe. "Echt, bedankt aan Sarah dat ze hier voor alles is, dat betekent iets voor mij."

Het paar is goede vrienden gebleven sinds hun opvallende kusscène in de tienerfilm uit 1999, waarvan Gellar eerder tegen PEOPLE zei dat ze geen excuus nodig hebben om ze opnieuw te maken.

Selma Blair https://www.instagram.com/stories/sarahmgellar/2990996275633581397/?hl=en. Sarah Michelle Gellar/Instagram

Sarah Michelle Gellar/Instagram

"Ik bedoel, waarom wachten? We doen het de hele tijd. Ik hou van dat meisje", zei ze in juni. "Ze heeft een heel glad, heel gemakkelijk gezicht om te kussen."

Gellar vierde ook Blair voor haar mijlpaal 50ste verjaardag in juni, en deelde een terugblik op de twee van hen toen ze begin twintig waren. "@selmablair deze foto is mijn 21e verjaardag…. En vandaag vieren we je 50ste!!!" ze begon in het bijschrift.

GERELATEERDE VIDEO: Samenvatting van Dancing with the Stars: Elvis Night brengt een kus, een flirt en een schokkende eliminatie

"Als ik dat kleine meisje rechts zou vertellen dat het meisje links van haar haar vriendin voor het leven zou worden... zou ze zeggen 'ik weet het'," vervolgde Gellar. "Vanaf de dag dat ik je ontmoette, wist ik dat je speciaal was en voor altijd aan mijn zijde zou staan. Het spijt me dat ik vandaag niet bij je kan zijn (goh, bedankt COVID) en dat we niet op onze speciale reis zijn (alweer , bedankt COVID) maar ik ben altijd bij je. Ik hou van je, mijn gemene baby #secretsociety."