Sister Wives Stars Janelle en Kody Brown bevestigen dat ze officieel 'gescheiden' zijn

12 Dec 2022

Sister Wives Stars Janelle en Kody Brown bevestigen dat ze officieel 'gescheiden' zijn

Janelle Brown

Gabe Ginsberg/FilmMagic Janelle en Kody Brown

Kody Brown heeft weer een van zijn zustervrouwen verloren.

De patriarch van de Brown-familie werd gevraagd om zijn relatiestatus met Janelle Brown te bespreken in een voorproefje voor de komende Sister Wives: One on One-special, die tegen het einde van de aflevering van zondag werd uitgezonden.

"Ik ben gescheiden van Janelle," zei de 53-jarige Kody. "En ik ben gescheiden van Christine [Brown]."

Janelle, ook 53, bevestigde: "Kody en ik zijn uit elkaar."

Janelle, die in 1993 een polygaam huwelijk met Kody aanging, is na Christine de tweede matriarch van de Brown-familie die solo gaat. In november 2021 kondigde Christine haar scheiding van Kody aan na 25 jaar huwelijk.

GERELATEERD: Kody Brown van Sister Wives zegt dat Janelle hem 'verraadt' tijdens tijd met ex Christine: 'This Is My House'

SISTER WIVES, Kody Brown (midden), omringd door echtgenotes Meri, Janelle, Christine en aanstaande echtgenote Robyn Sullivan, (Seizoen 1), 2010-. foto: Bryant Livingston / © TLC / Courtesy: Everett Collection

Bryant Livingston/TLC/Everett Kody Brown (midden), omringd door Meri, Janelle, Christine en Robyn Brown

Kody heeft nog steeds een polygame band met Meri Brown en Robyn Brown, hoewel zijn relatie met Meri platonisch is geworden.

GERELATEERD: Janelle Brown van Sister Wives wil niet 'tot onderwerping worden geslagen' door echtgenoot Kody

Kody's problemen met Janelle - en ook Christine - houden het hele seizoen aan. In de aflevering van vorige week vroegen Kody en Janelle zich af of hun relatie nog werkte. Kody had zelfs het gevoel dat hij Janelle "smeekte" om een ​​diepere band met hem te hebben.

Hoewel Janelle het gevoel had dat ze "alles [ze] moest doen om dit te laten werken", was ze "niet eens zeker of het mogelijk is om terug te komen van waar we zijn."

"Ik had nooit gedacht dat ik ooit op een plek zou zijn waar ik mijn relatie in twijfel zou trekken, maar de laatste paar jaar begon ik me af te vragen of we nog wel bij elkaar passen", zei ze later in een interview. "Misschien werkt dit niet meer voor mij. Ik weet het niet."

GERELATEERDE VIDEO: Kody Brown van Sister Wives zegt dat zijn huwelijk met Janelle onder druk staat vanwege de woonsituatie in haar camper

In de aflevering van deze week kregen Kody en Janelle ruzie over haar niet-naleving van zijn COVID-19-veiligheidsregels. Maar Janelle gelooft dat ze alles heeft gedaan wat ze kon gezien de ernst van de omstandigheden - en ze vindt niet dat ze zichzelf zou moeten "verdedigen".

Verhaal gaat verder

"Dit is hetzelfde oude argument. Ik hoef niet tot onderwerping te worden geslagen, gedwongen te worden te kowtow. Dat ben ik gewoon niet. Ik heb dit gewoon niet nodig," zei ze. "In de afgelopen 18 maanden heb ik me gerealiseerd dat ik redelijk goed ben. Ik ben onafhankelijk en ik ga hier niet blijven staan ​​en er wordt tegen me geschreeuwd. Ik heb het gewoon niet nodig. Ik verdien het niet het en ik heb het niet nodig."

In diezelfde aflevering zette Janelle ook vraagtekens bij de toekomst van de familie Brown.

"Ik denk gewoon dat we nog nooit zulke diepe scheidslijnen hebben gehad," zei ze. "Christine is vertrokken, en dat is duidelijk [een] heel, heel groot vertrek voor hoe ons gezin er al vele jaren uitzag. Dit is als de ultieme test van ons gezin. Kunnen we het met dit alles volhouden?"

p>

Mis nooit meer een verhaal - meld u aan voor de gratis dagelijkse nieuwsbrief van PEOPLE om op de hoogte te blijven van het beste wat PEOPLE te bieden heeft, van sappig nieuws over beroemdheden tot meeslepende human interest-verhalen.

Sister Wives wordt uitgezonden op zondag om 22.00 uur. ET op TLC.